Ta hand om dig själv

Ta hand om dig själv

God morgon, god morgon! Återigen fredag, vilket innebär ett inlägg här på bloggen. Min tanke med dagens inlägg är att prata lite närmare om massage, vad det är för behandling och vad det finns för effekter med att gå på massage. Förhoppningsvis blir du inspirerad och bokar in en massage i Järfälla eller dess omnejd. Oavsett så hoppas jag att du kommer gilla det.

Så vad är massage och vad har denna behandling för effekter? Massage är en behandlingsform som använder sig av klämmor, tryck och strykningar på olika delar av kroppen. Detta görs för att främja blodcirkulationen, lymfflödet och för att musklerna ska slappna av. Massage minskar stresshormoner i kroppen och ger både ett fysiskt och psykiskt välmående. Det finns flera olika typer av massager men den vanligaste är idag den svenska klassiska massagen. Denna typ av massage tar i allmänhet cirka en timme och utförs med olja på en madrass på golvet. Utöver den typen finns även thaimassage, hot stone massage, gravidmassage och lymfmassage med flera.

Oavsett vilken typ av massage i Järfälla man väljer att boka så finns det flera positiva effekter för kroppen. Massage är bra för stela muskler, smärtande leder, spända nackar samt mycket annat. Om du har ont i ryggen eller nacken kan det vara skönt att luta sig tillbaka och låta en massör ta hand om dig. Det finns många bra massörer som kan hjälpa dig med just dina besvär.

En professionell massage är en avkopplande och behaglig upplevelse som jag rekommenderar alla att prova på. Som du märker finns det många goda effekter att erhålla av att gå på massage. Sedan kan det vara värt att veta att nyckeln till flera effekter är regelbunden massage, du kommer må bättre av att på en regelbunden basis boka in en massage i Järfälla. Både din fysiska och psykiska hälsa mår bra av det.


Kommentarer är stängda.