Snart ska vi anlita en redovisningsbyrå

Snart ska vi anlita en redovisningsbyrå

Hallå där alla läsare! Snart är det dags för hemgång och det är banne mig på tiden kan jag säga. Huvudet hänger inte alls med och det är ingen bra dag för att sitta med ekonomin, men det kommer inte att göras av sig självt så det är lika bra att jag försöker få det gjort så fort som möjligt. Jag ska anställa en redovisningsbyrå men eftersom att affärerna i år inte riktigt gått som jag önskat så har jag valt att spara in på den utgiften tills vidare, men förhoppningsvis kan jag anställa en redovisningsbyrå vid årsskiftet. Affärerna har sakta men säkert börjat ta fart igen och det känns verkligen som att vi är på rätt väg igen efter en skakig vinter och sommar. Samtidigt så är det som det är, man kan inte riktigt förutspå hur det ska gå utan det är bara att hoppas på det bästa. Det är något som jag har lärt mig som företagare, visst handlar det mycket om ett långsiktigt tänk men man måste vara realistisk och dippar kan komma från ingenstans. Då gäller det att vara redo och kämpa ännu hårdare. Visst satsar jag ganska mycket på mitt företag men någonstans är jag också försiktigt med att tänka på utgifterna, jag ser alltid till att ha en god marginal mellan inkomsterna och utgifterna. När jag hade mitt förra bolag så hade vi en redovisningsbyrå som hjälpte oss med ekonomin. Så jag vet precis vilken fördel det är med att ha en redovisningsbyrå, dels med att det ger tid och att man får en tydligt framtagen statistik. Målet är naturligtvis att komma dit igen, där vi har någon som sköter ekonomin. Så det gäller att jobba på och arbeta ännu hårdare, det är då resultaten kommer och vinsterna blir större. Ha det gott!  


Kommentarer är stängda.