Hyra bil för roadtrip

Hyra bil för roadtrip

Hejsan på er denna regniga och gråa dag

Här i Hässleholm lyser solen och sommaren med sin frånvaro just idag, men det passar mig nog ganska bra ändå. Jag tillåter mig att vila och samla ny kraft inomhus när det är sånt här väder. Till helgen ska jag ut på en liten roadtrip och hälsa på vänner så då ska jag hyra bil. Det finns ett ställe här i Hässleholm som tydligen är bra att hyra från för jag fick tips av en kompis som hyrt bil där förut.

Jag är ju lite ute i sista sekunden, eller i alla fall senaste laget eftersom det är redan nu till helgen, men jag hoppas att de har en ledig liten bil till mig. Jag ska ta en tur under några dagar och hälsa på vänner som bor en bit från mig i olika städer. Nu eftersom jag har semester så tänkte jag att jag passar på att ta en vecka och hälsar på flera av de i samma svep. Så stannar man en dag eller två hos vardera och har lite kvalitetstid. Ska man annars boka in en helg här och där så blir det ändå ganska dyrt med resor, nu hyr jag bil under en vecka och brummar på.

Man kan ju ändå inte åka utomlands den här sommaren så det här får bli mitt sommaräventyr. Det ska bli roligt att hälsa på mina vänner och jag gillar att köra bil. Det är något härligt och man får en känsla av frihet när man kör och är på väg någonstans. Jag använder så sällan bil till vardags så därför är det ingen idé att jag har en, men om somrarna saknar man det extra mycket. Så nu ska jag leta upp någon ledig bil att hyra. Ta hand om er och njut av sommaren så gott det går.


Kommentarer är stängda.