Fönster till bygget

Fönster till bygget

Hejsan svejsan bloggen! Nu börjar det äntligen likna något med det byggprojektet som vi påbörjade för några månader sedan, attefallshuset börjar snart bli färdigt och det enda utvändiga arbetet som återstår är att sätta dit fönster. Det är skönt att allting snart är färdigställt så vi kan börja inreda och inom en snart framtid kan huset också börja användas. Om en liten stund ska jag ut och ta exakta mått på ytorna där det ska vara fönster, så att jag får rätt storlek på de fönster som ska sättas upp. Jag funderar samtidigt på om jag inte ska ta och byta ut några av mina fönster till vårat vanliga hus också. Den gamla delen av byggnaden har ganska gamla fönster och behöver troligtvis bytas ut, så om jag ändå ska beställa och få fönster uppsatta så kan jag likväl ta tag i det samtidigt. Det bästa hade garanterat varit att göra om runt fönsterna i den gamla delen också så att de ser exakt likadant ut som den nyare delen av huset, men jag vet inte riktigt om jag orkar ta tag i ytterligare ett projekt nu. Det känns som att jag inte riktigt kommer få njuta av min lediga tid då, vilket jag verkligen skulle behöva göra för det är inte långt kvar tills jag ska börja jobba igen och då finns det ingen tid för vila. Jag får fundera vidare lite på hur jag ska göra angående mina fönster i hemmet och så får jag ringa till ett glasmästeri när jag har fattat ett beslut. Idag blir det inte mycket mer gjort på bygget förutom att kanske sitta och kolla efter inredning, men det är inte så fysiskt ansträngande utan det går att lösa utan några problem. Det är lite halvkasst väder i Örebro idag men vi får hoppas på att det spricker upp snart så att jag kan få lite sol.  


Kommentarer är stängda.