Bilen startar inte

Bilen startar inte

Morsning bloggen! Veckans ända sovmorgon gick inte riktigt som planerat, min sambo väckte mig i full panik för en timme sedan när hon skulle åka till jobbet. Hon fick inte igång bilen och att gå till jobbet är inget alternativ, så hon fick åka hoj till jobbet idag. När jag väl har kommit upp så är det omöjligt för mig att somna om igen, så jag sitter här i köket med en kopp kaffe nu och funderar på vad jag ska göra härnäst. Planen är att försöka få igång bilen och åka till en bilverkstad, för imorgon när jag arbetar så är jag inte särskilt sugen på att ta hojen till jobbet. Jag och min sambo arbetar bara några kvarter ifrån varandra i Kristianstad, så vi brukar samåka till jobbet på vardagarna. Det är alltid skönt att få ta ut motorcykeln på en tur, men vissa turer är bättre än andra om man säger så. Halv åtta en onsdagsmorgon hör inte till en av de bättre åkturerna jag har varit med om, det är snarare tvärtom. Däremot kan man alltid lita på att hojen startar och det är tydligen mer än vad man kan säga om bilen i dagsläget. Jag måste ut för att ta reda på varför den inte startade i morse och eventuellt försöka lösa det problemet. För att ta kärran till en bilverkstad så måste bilen starta, annars får det komma någon och bogsera den till en bilverkstad. Jag tror dock att det ska gå och få igång maskineriet igen, antagligen är det bara någonting med batteriet som gör att bilen inte startar. Förutom att försöka få igång kärran så kommer det vara en väldigt lugn dag för mig, jag kommer bara njuta av att ha en ledig dag. Nu ska jag fortsätta med mitt kaffe och sen bege mig ut till bilen, ha det gott!


Kommentarer är stängda.